Våra hundar

Hoffe.eu

 

Din plats för snygga accessoarer till din älskade hund.

Mina kontakuppgifter:

 

0736-504 186

 

malin@hoffe.eu

Användbara länkar

 

 

 

 

Hoffe - That´s Life

Of Passion

 

Vad vore livet utan hund

TJH Hässlehoffs Samba- Cayenne

 

2001-02-16--2014-05-22

 

13 år och lite till fick hon bli. Vår allra första Hoffe. Saknaden kommer alltid att finnas efter henne,efter allt hon gav oss under alla dessa fantastiska år. Samba blev 2004 klar som tjäsntehund i hemvärnet.

Vi tävlade lydnad och kom till klass III. Samba var vår hund som alltid var med på alla upptåg. En glädjespridare i hemmet. Samba var en lugn och harmonisk hund med stor social kompetens. När det dock gällde tände hon till på alla tolv cylindrarna.

Vi ses på andra sidan.......

Hässlehoffs Seiko-Fantadoter

 

2005-02-16

 

Lugnet själv kan man väl beskriva denna hoffetös. Det finns inga andra hundar förutom Dalton som kan göra henne irriterrad. Det finns bara en sak som Seiko bryr sig om mer än något annat. Matte. Tillsammans tränar de lydnad och har tävlat lydnadsklassII. Numera är det rallylydnads- planen som gäller för detta för detta sammansvetsade team. Livet hade varit fulländat om det inte var för den ettrige hoffen Dalton som bara blir för mycket för denna dam ibland.

Hässlehoffs Citron-Ylvason

"Dalton"

 

2011-03-08

 

Mitt senaste nyförvärv. En hanne med extra krut och en rejäl turbo. Kanske lite för bra emmellanåt. Dalton och jag tränar spår i första hand. Vi har börjat testa på mantrailing och det är så skoj. Ibland tar vi även en härlig tur med kickbiken så att han kan få sträcka ut på benen ordentligt. Dalton älskar bus i massor och en av älsklings sysselsättningarna är att göra livet surt för andra hundar. Dock på en charmfullt sätt. Mycket bus i denna hund.